top of page

Starter


Ajattelen kirjoittamalla - siksi kirjoitan aamuisin, jolloin mieli on apposen auki. Sain esikoiseltani pari kuukautta sitten idean kirjoittaa "puhe päivässä", kunkin päivän pinnalle nousevasta teemasta. Vapaana heittona hän totesi vuodessa syntyvän riittävästi materiaalia kirjaksi asti. Nyt olen jo päättänyt, että siitä tulee kirja!


Teemoja nousee joka päivä hankauskohdista, jotka on hyvä käsitellä pois kuleksimasta. Tässä blogissa pohdiskelen joitakin temoja puheiden tiimoilta, vaikka itse puheet säästänkin julkaistavaksi myöhemmin.


Olen viime vuodet opiskellut mielen liikkeiden vaikutusta laulajuuteen ja luovuuteen, ostanut oppaita ja kurssittanut itseäni urakalla. Harjoitteet ovat vieneet minua vauhdilla uusille näköalapaikoille ja kykyni kohdata maailman meno on muuttunut. Huomaan vapaan ajatuksen virran, energian ja toimintakykyni muokkautuvan ja lisääntyvän päivä päivältä.


Minulla on ollut suuri ilo ja todellinen hyöty käydä jo vuoden ajan päivittäistä dialogia nuoremman kollegani kanssa. Tekstini liikkuvat useimmiten pohdintojemme tiimoilla ja oivalteemme ovat vahvasti läsnä teksteissäni. Ilman kommunikaatiotamme tuskin olisin lähtenyt tällekään matkalle. Asioiden toteutumiseksi on tärkeää tulla ensin nähdyksi ja vahvistetuksi!


Eniten muutosta on tapahtunut meidän molempien tietoisessa ajattelun suuntaamisessa ja sen kautta toiminnan muutoksessa arjen tasolla. On mahdollista oppia uusi tapa lähestyä haastavia tilanteita. Ja niitä laulajan elämässä riittää!


Mieltä voi harjoittaa valitsemaan ajatuksia, jotka edesauttavat onnistumista. Onnistumista ei ole se, että saa välittömästi kaiken, mitä haluaa. Onnistumista on jaksaa liikkua haluamaansa suuntaan, menettämättä paloa itselle tärkeisiin asioihin ajoittaisesta vastustuksesta huolimatta.


Ajatus synnyttää tunteen ja hyvän tunteen sykkeellä asiat viedään maaliin. Tekemisen energia on kaiken keskiössä. Unelmoimisen taito pitää harjoitella sekin, mutta unelmointi on vain idea siitä, mihin suuntaan on lähdettävä kulkemaan, se ei itsessään vie perille.


Maailma rakentuu sisältä ulospäin, vastuu omasta paketista on yksin itsellä. Miten kohtaamme ulkomaailman, on vain näkökulmakysymys. Ajatuksemme maailmasta ei ole totuus, se on vain yksityinen näkökulmamme maailmaan kunkin hetken mukaan.


Ajattelun, mielen ja tunnereaktioiden yhteys, niiden vaikutus fysiikkaamme, sekä kykyymme toimia ja saada aikaan. Omassa energiassa pysyminen ja suhde ulkomaailmaan, sekä kaiken tämän vaikutus kommunikaatioomme - näitä ja monta muuta asiaa olen pohtinut ja kerännyt "päivän puheeksi" tulevaan kirjaani.


Tervetuloa mukaan pähkäilemään!


120 views1 comment

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page